top of page

Algemene voorwaarden

Drops of Awakening
Koolsteeg 16
9000 Gent
BTW BE0894.343.265

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tussen Drops of Awakening en de gebruiker van het reservatiesysteem. Door het plaatsen van een bestelling bevestigt de gebruiker de voorwaarden te hebben gelezen en begrepen en gaat de gebruiker akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Drops of Awakening heeft het recht de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging en met onmiddellijke ingang op het moment van publicatie.

Prijzen en betaling

Alle prijzen worden vermeld in euro inclusief btw. Voor het aankopen van producten geldt steeds de prijs op het moment van bestelling. 

De bestelde artikelen dienen onmiddellijk betaald te worden. Volgende betalingswijzen worden aanvaard: bijvoorbeeld Bancontact, Mastercard, Visa, …Een gebruiker die beschikt over een btw- of ondernemingsnummer kan, naast onmiddellijke betaling, ook kiezen om te betalen na ontvangst van een factuur.

Betaling na ontvangst van vooraf aangevraagde factuur is mogelijk. De gebruiker ontvangt de factuur via het opgegeven e-mailadres. Drops of Awakening is niet verantwoordelijke voor verlies of diefstal van facturen.

Op de dag van het bezoek is controle op e-tickets mogelijk. De medewerkers van Drops of Awakening hebben het recht een geldig en officieel (identiteits)bewijs op te vragen wanneer e-tickets met reductietarief aangekocht werden.

In geval van een reservering, waarbij pas betaald zal worden bij aankomst, ontvangt de gebruiker een bevestiging van de reservatie. Op de dag van het bezoek begeeft de gebruiker zich met deze bevestiging naar de verantwoordelijke. Daar zal het verschuldigde bedrag betaald worden via één van de daar aangeboden betalingswijzen.

De gebruiker verbindt zich ertoe de correcte gegevens te verschaffen die nodig zijn tot het voltooien van de bestelling of reservering. De persoon die de aankoop doet wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij/zij/x is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets voor een derde bestemd zijn. Drops of Awakening heeft het recht de bestelling of reservering te weigeren of alsnog te annuleren indien er bewijzen of ernstige aanwijzingen zijn van fraude en/of achterstallige betalingen.

Annulatie- en wijzigingvoorwaarden
 

Na ontvangst van de e-tickets worden achteraf geen kortingen meer toegekend. Kosteloos annuleren is slechts mogelijk tot 48u voor aanvang van de afspraak. Bij annulering minder dan 48u voor aanvang is de helft van de consultatieprijs verschuldigd. In het geval je niet komt opdagen zonder verwittiging, wordt de volledige consultatieprijs aangerekend. 

Indien Drops of Awakening omwille van overmacht de consultatie niet op het geplande moment kan laten plaatsvinden, zal Drops of Awakening in eerste instantie op zoek gaan naar een geschikt alternatief moment voor het bezoek.

bottom of page