top of page
Tantric Breathing & Dancing in the Woods
Tantric Breathing & Dancing in the Woods

do 24 aug

|

Onder De Eiken

Tantric Breathing & Dancing in the Woods

We zijn een drietal uur samen en daarbij maak je eerst verbinding met jezelf via ademwerk en vervolgens met de ander via dans. We sluiten af in een verbindende cirkel en genieten nog even na van alle indrukken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 aug 2023, 19:00 – 25 aug 2023, 22:00

Onder De Eiken, Breutheide 18, 2890 Puurs-Sint-Amands, België

Over het evenement

Voor een drietal uur begeleid ik je via meditatie en muziek. We starten met neurotransformatief ademwerk, zodat je ten volle je levensenergie gaat voelen. Nadien ga je meer ruimte innemen en connectie maken met de anderen. Via dans keer je hoe je de aanwezigheid van de ander kan voelen en tegelijkertijd bij jezelf kan blijven. We sluiten af met een verbindende cirkel om je ervaring te delen.

Praktische info

Wanneer: 14 augustus 2023 

Locatie: Onder De Eiken  - Breutheide 18 - Lippelo 2890 Deuren: 18u45

Start: 19u00

Inschrijving:

Inschrijving en betaling vooraf is verplicht. Er is slechts plaats voor 50 deelnemers.

Als je bent ingeschreven en je kan toch niet komen, bezorg dan je inschrijvingsgegevens aan iemand anders zodat we niet met betaalde lege plaatsen overblijven.

Parkeren:

Vanuit ecologisch standpunt en om de buurt niet teveel te belasten, wil ik je vragen om maximaal te carpoolen. Wil je toegevoegd worden aan de whatsapp groep "Carpooling Drops" dan stuur je mij jouw gsm nr. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we een extra weide afhuren om alle wagens te parkeren.

Wat bij zeer slecht weer?

In dat geval neem ik de avond voordien de beslissing en ontvang je een mailtje van mij. Je centjes worden integraal teruggestort, maar laat ons hopen dat dit niet nodig zal zijn. :-)

Wat breng je mee?

Breng lekker warme, losse kledij, een blinddoek of slaapmasker, je eigen yoga mat, een warm dekentje en een flesje water mee.

Liefs

Inge 🌸

Tickets

  • Tantric Breathing & Dancing

    We zijn een drietal uur samen en verbinden ons eerst met onszelf via Ademwerk (Neurotransformatief) en nadien met de ander via dans. We sluiten af in een verbindende cirkel en genieten nog even na van alle indrukken.

    € 35,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 0,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page