top of page

Ont-wapenen


Laag na laag terug in connectie met mezelf

De voorbije weken nam ik de tijd om zelf naar binnen te keren en persoonlijk innerlijk werk op de voorgrond te zetten. Naast familieopstellingen volgde ik een training in Nederland samen met 25 andere lichaamswerkers. En het was waarlijk een zalf voor mijn ziel. Ik kreeg en nam de kans om daar ter plekke mijn ex-partner te vergeven. De ondersteuning van de groep hierbij was van onschatbare waarde. Voor het eerst kon ik tijdens een proces volledig aanwezig blijven en dieper gaan voelen in mijn lichaam: dingen die verschuiven, het opkomen van warmte, observeren van tintelingen, … Ik voelde hoe mijn lichaam boterzacht en kwetsbaar was, en tegelijkertijd straalde een krachtige trilling van me af die nog voelbaar was tot lang na de training. 🌸


Steeds opnieuw mag ik getuige zijn van deze kracht van Dearmouring. Het is een waardevolle manier om diep trauma op zachte wijze uit te nodigen, zodat je laagje per laagje kan losweken en je lichaam zich terug in evenwicht kan brengen.

Bij Soft Touch Dearmouring raken we het lichaam op een zachte manier aan op een aantal cruciale plaatsen waar trauma zich jaren lang kan schuilhouden. Door die zachte aanraking komt het lichaam van binnenuit nieuwsgierig kijken en kan releasing & healing starten.
Ervaar je al een ruime tijd spanning in je lichaam? Voel je stress toenemen? Merk je dat je minder diep kan ademen?

Gun jezelf de wonderlijke ervaring van een dearmouring sessie. Ontwapen jezelf en kom terug in diepe connectie met jezelf.
Met liefs en tot snel!

Inge 🌸

41 weergaven0 opmerkingen

Schaamte

bottom of page